jump to navigation

Comment! Írj te is néhány sort! September 19, 2007

Posted by tomography in Picture of the week, Uncategorized.
trackback

Hello there,

I am very excited to see that more and more people are checking this webpage daily, yet, I fail to understand why nobody writes anything. Some suggestions, opinions would help us a great deal. So, please contribute! Leave a reply under “leave a reply”! Have a nice one!

And here is the picture of the week:

URL: http://www.e-radiography.net/ibase5/Sword%20swallowing/Artifact_sword_swallow_14.jpg

—————————————————————————————————————————————————————————-

Sziasztok!

Nagy örömmel vettük, hogy egyre többen látogattok el a honlapunkra nap, mint nap, de egy kicsit furi, hogy szinte soha senki sem szól hozzá, pedig ez web 2.0, ide lehet írni, véleményt nyílvánítani, tanácsot osztogatni. Szívesen vennénk, és megköszönnénk. Ezért ,kérek benneteket, a “leave a reply” alá írjatok néhány sort!

És ezzel el is érkeztünk a heti rejtvényhez:

URL:http://www.e-radiography.net/ibase5/Sword%20swallowing/Artifact_sword_swallow_14.jpg

artifact_sword_swallow_14.jpg

Advertisements

Comments»

1. bani - September 20, 2007

Sziasztok!
Néhány napja fedeztelek fel titeket,és csak ámulok és bámulok, milyen szuperjó képeket raktok fel!:)Egyébként jó ötlet,hogy nem csak angolul vezetitek/utálok angolul kommentelni:)/
Nos,a képről:..gőzöm sincs..egy kardnyelő,aki függönykarikát szippantott?!

Best wishes to the blog,I hope yours will be successful among medical blogs!:)

2. Bertalan Meskó - September 21, 2007

Never mind, mates! It takes so much time to get a stable audience who will comment your articles regularly. It took me about 6 months, and it still should be better.

You’re doing an excellent job!

3. bodr - September 22, 2007

Gyűrűt szippantott be az illető (?) Egyébként a feje is furcsán néz ki, olyan, mint egy hegyes végű serpenyő. Ez normálisan ilyen?

4. bodr - September 22, 2007

Gyűrűt szippantott be az illető (?) Egyébként a feje is furcsán néz ki, olyan, mint egy hegyes végű serpenyő. Ez normálisan ilyen?

5. dopaminer - September 22, 2007

piercing? 🙂

6. zslog - September 23, 2007

Üdvözlet a blogvilágban. Örömmel olvastam erről az oldalról és 1ben gratulálok is. Sajna nagyon rosszul olvasható az oldal. A pici betük olvasását tovább rontja a fekete háttér. Igy 40 felett már nehezebb az olvasás és a design értékét picit csökkenti az olvasási probléma. Én is egy aspirált gyürüre gyanakszom, bár a jobb főhörgő lumene valszeg ennél kisebb és a gyürü mutatott helyén már biztosan tovább oszlik. Az emlők elhelyezkedése alapján lehet a mamillában lévő ékszer is.

7. tomography - September 23, 2007

Hello, there!
I am glad, that a couple people came up with ideas as regard to the solution to this x-ray image. Since the picture of the week is updated every Tuesday, You only gotta wait 48 hours more. 🙂

Sziasztok,
örülök, hogy egy pár megoldás érkezett a Hét Képére, de mivel ez a blog rész keddenként frissül, ezért a megfejtésre még várnotok kell 48 órát. 🙂

8. bodr - September 24, 2007

Re: zslog –>
Használj Firefoxot, ott egyszerű billentyűkombinációkkal gyorsan tudod növelni / csökkenteni a betűméretet (ctrl++ / ctrl+-). Nekem is gyakran szükségem van rá, pedig csak 25 vagyok. 🙂

9. dopaminer - September 24, 2007

talán azért látszik serpenyőnek, mert a kardnyeléshez hátra kell hajtani az ember fejét és mivel a rtg kép szummációs, a calvaria kerül abba a vetületbe, ahol normál p-a felvételen az állkapocs és a nyaki csigolyák találhatók.a piercingben pedig biztos vagyok, ahogy zslog is írta, ebben a magasságban nincs ekkora átmérőjű hörgő, amibe beleférne.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: